Adding Colors

Indblik i Københavns havn

Plakatforslaget til eventen “Vild med Havnen” er skabt for at sætte fokus på livet i Københavns havn. Designet er omhyggeligt udviklet med henblik på at tiltrække opmærksomhed og skabe interesse omkring begivenheden. Det sigter mod at præsentere havnens mangfoldighed og tilbyde et visuelt indblik i de aktiviteter og oplevelser, som eventen vil byde på.

Plakatens layout og visuelle elementer er udformet med en klar intention om at afspejle energien og dynamikken i havnens liv og give et indblik i, hvad besøgende kan forvente. Den overordnede hensigt med plakatforslaget er at vække interesse og tiltrække et bredt publikum til at deltage i eventen, ved at formidle en fornemmelse af spænding og mangfoldighed i Københavns havn.

Plakatens visuelle identitet stræber efter at fungere som et attraktivt og informativt redskab til at promovere og skabe bevidsthed om begivenheden og de forskellige aspekter af livet ved havnen.

Har du spørgsmål eller lyst til et nyt projekt?
Ring eller skriv til mig

del gerne

Plakatforslaget til “Vild med Havnen”

Grafisk design

Plakatforslaget til 'Vild med Havnen' skaber interesse og giver et visuelt indblik i Københavns havn, fremhæver mangfoldigheden og begivenhedens spændende aktiviteter

del gerne