Adding Colors

Visuel identitet for ‘Chloe Likes Olivia’ kortfilmen

Den visuelle identitet og plakatdesign til kortfilmen “Chloe Likes Olivia” er udviklet med fokus på at formidle filmens temaer om kærlighed og komplekse relationer. Designet er skabt med omhu for at afspejle filmens narrative tone og fange dens essens.

Plakatens layout og farvevalg er afstemt for at tiltrække målgruppens opmærksomhed og skabe en visuel forbindelse til filmens følelsesmæssige dybde. Den visuelle identitet er tilpasset for at sikre konsistens på tværs af markedsføringsmaterialer og online-platforme, hvilket styrker filmens genkendelighed og tiltrækningskraft.

Ydermere er der skabt flere designforslag op til den endelige plakat, hvilket har tilladt en bredere udforskning af visuelle muligheder for at sikre, at den endelige plakat afspejler filmens kerneelementer og tiltrækker publikums interesse.

Fokus ligger på at formidle filmens temaer og budskaber gennem et visuelt sprog, der appellerer til seernes følelser og nysgerrighed. Det overordnede design stræber efter at fremhæve filmens indhold og skabe en indbydende og meningsfuld visuel repræsentation af dens plot og karakterer.

Har du spørgsmål eller lyst til et nyt projekt?
Ring eller skriv til mig

del gerne

Plakat til “Chloe likes Olivia”

Grafisk design

Plakatdesign og visuel identitet for 'Chloe Likes Olivia' kortfilmen - afspejler komplekse temaer og tilbyder multiple designforslag for den optimale visuelle repræsentation

del gerne